Epil Catering As

Epil Catering As

Trenger du nye nettsider? Da kan jeg gjøre jobben for deg!

Jeg er dyktig på alle tekniske løsninger, og former sidene etter dine spesifikasjoner og i samarbeid meg deg. Jeg har et godt blikk for design og det visuelle i nettsidene, samtidig som jeg finner veldig gode løsninger for eksempel i forhold til bestillingssider og nettbutikker. Jeg behersker  HTML, CSS, PHP, MySQL, WordPress, Visual Studio Net m.m, og jeg jobber raskt og er veldig effektiv. Jeg er også dyktig på å få bedriftens nettsider synlig ifht SEO, Google Adwords, og Google Analytics.

Jeg garanterer at du blir fornøyd, så det er bare å ta kontakt med meg!

Jeg har mange gode referanser, og en av dem er fra cateringfirmaet Epil Catering.

Jeg har i tett samarbeid med eierne av Epil Catering designet og bygget opp nettsidene deres. Dette inkluderer både oppsett av de enkelte sidene, foto- og tekstinnhold, og grafisk oppsett. Jeg har bygget sidene med WordPress, men med mitt eget design.

Webløsningen for Epil Catering inkluderer oppsett av butikkløsning, slik at kundene enkelt kan bestille og betale direkte i nettløsningen.

Jeg har også hatt ansvaret for oppbygging av IT internt i firmaet, og oppsett av web og nettverk, inkludert trådløs skriver m.m.

Uansett hva du trenger hjelp til innen IT, web og webdesign, kan jeg bistå deg og ditt firma. Ta kontakt!